Skip to content Skip to footer

Výherkyňa 50 eur Romana: Odmenu som využila na večeru

Cez Staffino už zákazníci poslali takmer 25-tisíc hodnotení. Každý jeden podnet posúva kvalitu služieb k lepšiemu. Navyše každý mesiac môžete za tri a viac hodnotenia vyhrať odmenu 50 eur. 
Za posledný mesiac sme odmenili Romanu z Lučenca, ktorá poslala manažérom hneď niekoľko podnetov.
September-2015-SK-2015-09-10-2
Čo si myslíte o službách a zákazníckom servise v Lučenci, odkiaľ pochádzate?
Myslím si, že úroveň služieb v Lučenci je celkom uspokojivá. Na to, že sme malé mesto, máme tu veľa podnikov, reštaurácií, hotelov, cukrární a podobne. Samozrejme, každý sa usiluje svoje služby ponúkať čo najlepšie. Majitelia sa stále snažia prísť s niečím novým. Na druhej strane, vždy sa nájde nejaká vec, ktorá sa im dá vytknúť. Či už ide o špinavé toalety, alebo zamestnancov so zlou náladou.
Ako ste sa dostali k hodnoteniu cez Staffino?
O aplikácii Staffino som počula prvýkrát od mojej spolužiačky. Videla som, ako hodnotila reštaurácie a zamestnancov. Páčil sa mi ten nápad a tak som si ju stiahla aj ja a začala hodnotiť.
Čo vás pri zákazníckom servise potešilo a čo naopak sklamalo?
Čo sa týka zákazníckeho servisu, vždy ma vie sklamať prístup zamestnancov. Niekedy mám pocit, že tú prácu ľudia robia nasilu. Proste sú znechutení, a to ten celkový prvý dojem hneď pokazí. Ale zase netreba hádzať všetkých do jedného vreca a nájde sa aj pozitívne naladený a milý personál. Vždy ma poteší, keď zamestnanci vedia ihneď reagovať. Stačí byť priateľský s dobrou náladou, úsmevom a hneď sa na to človek pozerá ináč.
Čo by ste zmenili, ak by ste mohli?
Nepáči sa mi len prístup niektorých ľudí, a to nie je ľahké zmeniť. Preto navštevujem len také miesta, kde viem, že sa mi to nemôže stať.
Potešila vás výhra a na čo ju použijete?
Keď mi prišiel mail, že vyhrávam 50 eur, bola som veľmi prekvapená. Potešilo ma to. Časť výhry som okamžite použila na výdatnú večeru 🙂